Sidevisninger

søndag den 25. september 2011

Voldtaget'

Ja, jeg ved egentlig godt at de som dette indlæg mest er henvendt til, aldrig ville kunne holde den lange grusomme tekst ud. For puuuuuuha, det der med at læse, det er sgu noget slemmer noget. Stik mig en pixie bog, så bliver man ikke så udmattet, af alle de farlige ord.

Det kommer nok ikke som et chock, men jeg surfede lige over endnu en 12 årig (av, for en bølge) som havde et kvart ton makeup på, til trods for hun endnu ikke har smidt alt hvalpefedtet endnu.

Man er nok desværre gået en grusom fremtid i møde, hvor man nok kun må indse og acceptere, at børn i en yngre og yngre alder går mere op i udseende, end at have det sjovt.
Man hører sågar børn helt ned til en 8-9 års alder, som bruger mere makeup end mor. Og det er jo bare rent ud sagt kvalmende!

Men de er jo bare børn... Ifølge alderen.
Men jeg kan efterhånden ikke se forskellen på en 12 årig, og en 15 årig, og det er måske også deres hensigt... for man kan sgu aldrig blive voksen hurtig nok. Det er der egentlig ikke noget nyt ved.
Men jeg er jo ikke den eneste der efterhånden har svært ved at se forskel... Ikke at det altid bekymre en lille 12 årig, der knap nok har fået sin første menstruation, at finde en potentiel kæreste på 19 år (selvom jeg ikke fatter de fyrer). Vi taler faktisk praktisk talt pædofili her. Men det er jo ikke engang sikkert han ved det.

Nu er det så nu (hvis ikke før) jeg begynder at lyde som en 75 årig brokrøv ovre fra plejehjemmet, der bruger 'unge nu til dags' i daglig tale, mindst 30 gange på en halv dag.
For makeuppen er ikke det eneste. Tja, jeg kommer ikke just med nyt info her, men når de små piger nærmest deler garderobe med en afdanket luder, så er det at det begynder at blive noget lort.
JA, gu fanden vil jeg bestemme hvad små unger skal gå i. Stod det til mig, skulle alle de små forfængelige (ja, egentlig også dem på den anden side af 17, der endnu ikke er faldet af modevognen, plus fyrene) børn iklædes identiske grå kedelige skoleuniformer, der både klør, og får dem til at se tykke ud.
SOM STRAF, for at være nogen forfængelige røvhuller, og sætte udseenet før fremtiden. For indse det, der er ikke den store fremtid i udseende, medmindre du er model. Og der skal mere end udseende, og en IQ under stuetempratur til at blive det. Så det kan ikke betale sig uanset.

Når fætter Lars på 45 år går sin daglige tur ned til Fakta for at købe ind, og ser lille Lise på 10½ stå på hjørnet, og spille lækker med sin spritnye mobiltelefon, sammen med de små miniature Sonic figurer, i bukser der næsten allerede er faldet om knæene på dem, så tror jeg ikke Lars tænker 'Næ, sikke en kær lille pige. Monstro hun får den Barbie i julegave hun sådan har ønsket sig'. Nej, for Lars har nemlig pædofil tendenser. Eller, han kan i hvert fald godt lide ungt kød, som han gerne selv vil udtrykke det.
Og i hans øjne er Lise måske 15-16 år, og hendes udseende, og ISÆR hendes væremåde og kropssprog skriger 'TAG MIG HÅRDT, DIN FRÆKKE TIGER!'. Og det vælger Lars så at gøre.
- Dagen efter anholdes Lars for pædofili. Lise får 4.000 ekstra i lommepenge som en trøst for at have rørt en voksen mands stive lem, og går ud og køber sig en ny D&G top, der skærer lige over hendes push-up BH, som macher perfekt til hendes ekstremt lårkorte Gucci nederdel.

Neeeeeej nej... Det er jo ikke Lises skyld, at Lars blev liderlig, og tændt af det sceneoptræden Lise gør til en dagligdag, i skolen såvel som ude i byen.
Næ.. Måske var det hendes forældres skyld. Hvem ved? Lise? Ja, hende er det jo bare synd for, at noget så traumatisk skete for hende... hun er jo kun en lille 10 årig uskyldig og naiv pige.
BULLSHIT!

Det hænger mig langt ud af halsen, hvordan små piger kan dulle sig op på div. profilbilleder. Jeg har egentlig aldrig helt fundet ud af hvorfor de gør det... Måske vil de score. Det er fair, altså så længe de ikke scorer en der er 10 år ældre end dem selv, og ikke selv kan stå inde for det bagefter.
Men dybest set, er det nok et spørgsmål om status. Hvem kan posere mest akavet? Hvem kan sveje ryggen sygeligt mest? Selv ikke profetionelle modeller ville posere på så underlig en måde.
Jeg mener det i mit dybeste alvor: Størstedelen af alle de poseringer på billeder, ser både ekstremt ubehagelige og smertefulde ud, men de giver heller ingen mening, da de altid står mega akavet og unaturlig. Whats the point?
Nå.. men tilbage på sporet - De posere som Quasimodo, som på mystiskvis tiltrækker en masse drenge som har stjålet Sonic's hår. Det er nok fordi man kan se 90% af de bryster de ikke har - Det giver okay mening. Men om ikke pigebørnene brokker sig over bagefter, at de kun bliver dømt på deres patter, og klager når nogen over 20 henvender sig, fordi de selv ligner nogen der er 5 år ældre end de faktisk er.

Jeg har absolut ingen, og jeg gentager; INGEN sympati for småbørn som bliver befamlet af ældrende liderlige stoddere, fordi de går mere op i at gå i 'det rigtige tøj', fremfor at slå hjernen af standby, og kigge sig selv en gang grundigt i spejlet, uden at have mobilen i hånden for at tage et kikset billede af sit eget spejlbillede, og prøve at knibe ballerne rigtigt godt sammen for at prøve at overclocke hjernen til at fungere lidt bedre, så de kan se hvilke signaler, UDOVER status for resten af tekstilslænget, som faktisk sendes ud.

SEX SEX SEX! Det giver opmærksomhed! Det er ingen ny observering. Det ved vi jo alle sammen udemærket godt.
Og kan man ikke få opmærksomheden fra mor og far, eller bare aldrig kan få nok af den, så er sexappeal den letteste, hurtigste, og uden tvivl den mest sikre vej.
Hvad der så sker bagefter, når man så har fået opmærksomheden.. ja, det skænkes ikke den store tanke. For fuck da fremtiden. Altså medmindre den indvoldvere en ny trøje, eller en tid hos frisøren.
Det svare lidt til at lave hurtige penge... Man vil gerne have dem, og den letteste og hurtigste vej er ofte via kriminalitet... Hvad der så sker bagefter... tja, den tager vi jo når tid er.

Hvis du følte dig truffet, og sågar har læst det hele.. Så er du alligevel lidt sej. Men kun lidt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar